Ανακοινώσεις

Η υποβολή των Δηλώσεων Ενεργείας των Βοηθών Διαιτητών – Κριτών, για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021, θα γίνει μόνο ηλεκτρονικά στην σχετική διεύθυνση της ΕΟΚ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μέχρι και την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020. Σε περίπτωση αδυναμίας ηλεκτρονικής υποβολής, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στον σύνδεσμο κριτών Θεσσαλονίκης ή στην ΕΚΑΣΘ.

Ακολουθεί υπό μορφή εγγράφου WORD ΔΗΛΩΣΗ  ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΓΩΝ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020 – 2021

Για να κατεβάσεις την ΔΗΛΩΣΗ  ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (WORD), πάτησε εδώ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΡΙΤΩΝ 2020-21 (ΛΗΨΗ)

Ο κορονοϊός, ο άγνωστος εχθρός που παρουσιάστηκε πρόσφατα, οδήγησε τις ζωές μας σε κατάσταση απομόνωσης.

Οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές της Θεσσαλονίκης, μέσα σε αυτή την περίοδο που διανύουμε, δίνουν το σύνθημα ότι η απομόνωση δεν σημαίνει αποξένωση και αναλαμβάνουν κοινωνική πρωτοβουλία υποστήριξης στον συνάνθρωπο.

Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες “Λάμψη”

συνεχίζει το έργο του και κατά την περίοδο της επιβολής των κυβερνητικών μέτρων όπου δεν είναι εφικτή η διοργάνωση εκδηλώσεων και δράσεων. Τα παιδιά που υποστηρίζει δεν παύουν να έχουν τις ίδιες και κάποιες φορές ακόμη μεγαλύτερες ανάγκες ωστόσο, παρ’ όλες τις δυσκολίες των ημερών η προσπάθεια των ανθρώπων της Λάμψης είναι αδιάκοπη.

Easter

   

Το Δ.Σ. εύχεται σε όλα τα μέλη του συνδέσμου

                και στους φίλους του

 

    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ &

             ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

 

Ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Ν. Θεσσαλονίκης, διοργανώνει Σεμινάριο Κανονισμών «ΑΡΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΙΔΗΣ», την Πέμπτη 5/12/2019 και ώρα 18:00, που θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του Συνδέσμου Διαιτητών (Βαλαωρίτου 7, 4ος όροφος).

Ομιλητές θα είναι οι κ.κ. Κουκουλεκίδης Στέλιος και Τανατζής Γεώργιος.

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.