Ανακοινώσεις

Από τον Σύνδεσμο ανακοινώνεται ότι, έως και την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022, μπορείτε να υποβάλετε τις δηλώσεις ενεργείας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.
Η δήλωση μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  (κατεβάστε την δήλωση από εδώ)

"Restart"

Με επιτυχία στέφθηκε η ενημερωτική - εκπαιδευτική συνάντηση που έγινε στις 24 & 26 Μαΐου 2022 στο hotel capsis, από την εκπρόσωπο της ΕΟΚ, κ.Τάνια Μερίκα . Το σύνθημα restart ήταν αυτό που κυριάρχησε!!!
Παρευρέθησαν ο κ.Λάμπρος Τάκης,
Μέλος του Δ.Σ της Ε.Ο.Κ., Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και μέλος του Δ.Σ της Ε.ΚΑ.Σ.Θ.,
ο κ. Σάββας Λόρτος, Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Θ, και ο κ. Παντελής Ελευθεριάδης Γ. Γραμματέας της Ο.Δ.Κ.Ε.

Σας ευχαριστούμε θερμά , δώσατε ιδιαίτερη αξία στον Σύνδεσμό μας.

Ή Πρόεδρος και το Δ.Σ του ΣΚΚΘ

Ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Ν. Θεσσαλονίκης καλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Τρίτη 31 Μαΐου 2022 και ώρα 18:00 στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Θεσσαλονίκης , Βαλαωρίτου 7 – 4ος όροφος .

Σε ενδεχόμενο μη απαρτίας , το οποίο είναι το πιθανότερο , η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 , στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα .

Θέματα Ημερησίας Διάταξης :

1. Εκλογή Προέδρου και Πρακτικογράφου

2. Διοικητικός απολογισμός Ιούνιος 2021 – Ιούνιος 2022

3. Οικονομικός απολογισμός Ιούνιος 2021 – Ιούνιος 2022

4. Τροποποίηση άρθρων Καταστατικού

5. Ομιλίες – Ενημερώσεις

O ΣYNΔEΣMOΣ KPITΩN KAΛAΘOΣΦAIPIΣHΣ NOMOY ΘEΣΣAΛONIKHΣ , KAΛEI OΛOYΣ TOYΣ EN ENEPΓEIA KPITEΣ NA ΠAPAΣTOYN THN TPITH 24/5/2022 KAI ΠEMΠTH 26/5/2022 KAI ΩPEΣ 17.00- 21.00 ΣTO ΞENOΔOXEIO "Capsis",ΣTO ΠΛAIΣIO ENHMEPΩΣHΣ KAI EΠIMOPΦΩΣHΣ AΠO THN K.TANIA MEPΙΚΑ, EKΠPOΣΩΠO THΣ EOK.
H ΠAPOYΣIA OΛΩN KPINETAI AΠAPAITHTH

Από την Ε.Ο.Κ. και τον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Νομού Θεσσαλονίκης, ανακοινώνεται ότι στο προσεχές διάστημα (μετά τις 15 Μαίου)

''Θα διεξαχθεί Σχολή Κριτών"

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συνδέσμου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στα γραφεία του Συνδέσμου (Βασιλέως Ηρακλείου 14, 4ος όροφος, Θεσσαλονίκη)

Τηλέφωνο: 2310555095

Κατεβάστε την Αίτηση εγγραφής εδώ.