Σας ενημερώνουμε πως οι διαπιστεύσεις των κριτών που θα ορίζονται στους αγώνες του Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2020-21, θα εκδίδονται από τις ΚΑΕ και θα είναι διαθέσιμες στα εκάστοτε γήπεδα πριν την έναρξη των εν λόγω αγώνων.

Η διαπίστευση θα έχει την μορφή day pass (ελεύθερη είσοδος ημέρας), και θα ισχύει για τον συγκεκριμένο αγώνα.

 

Ενόψει έναρξης της ιδιαίτερης για φέτος αγωνιστικής περιόδου, ο Σύνδεσμος εύχεται στα μέλη του, καλή αγωνιστική χρονιά, με υγιή συμμετοχή και τήρηση των απαιτούμενων Υγειονομικών μέτρων.

Το Δ.Σ. και το σύνολο των μελών του Συνδέσμου, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση στην Συνάδελφο Βασιλική Μπέλλου, για την  απώλεια του Πατέρα της.

Σύμφωνα με την  ανακοίνωση της Ε.ΚΑ.Σ.Θ σχετικά με την επανέναρξη των Τοπικών – ηλικιακών πρωταθλημάτων και της Ε.Ο.Κ, για τα Πανελλήνια ηλικιακά πρωταθλήματα  που θα διεξαχθούν στην Θεσσαλονίκη, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι :

Παρά τις προσπάθειες του Συνδέσμου μας εδώ και δύο μήνες, σχετικά με την γνωστοποίηση για την τήρηση των Μέτρων Υγιεινής και Ασφαλούς  συμμετοχής μας στους αγώνες, δεν λάβαμε έως σήμερα, καμία ενημέρωση (πρωτόκολλα).

Ως εκ τούτου η όποια συμμετοχή των Κριτών στους αγώνες, είναι προσωπική ευθύνη του  καθενός.

ΤΟ Δ. Σ.

Συνάδελφοι, οι προβλεπόμενες βάσει Καταστατικού Αρχαιρεσίες που ήταν για τέλη Μαΐου, αναβάλλονται λόγω των ειδικών συνθηκών (covid-19), για τέλη Σεπτεμβρίου.

 

Σας ενημερώνουμε οτι στο γραφείο του Συνδέσμου βρίσκονται οι Βεβαιώσεις Φορολογίας των αποζημιώσεων της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. του Φορολογικού έτους 2019. Μπορείτε να τις παραλάβετε κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του γραφείου: Παρασκευή 5/5, Παρασκευή 12/6 και Τετάρτη 17/6 τις ώρες 18:00 έως 20:00.

Το γραφείο του Συνδέσμου θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή έως και την 12η Ιουνίου, τις ώρες 18:00 έως 20:00 με σκοπό την εξυπηρέτηση των μελών, όπως: Συμπλήρωση και υποβολή Δηλώσεων Ενεργείας, (όσων αδυνατούν να την υποβάλουν στην Ε.Ο.Κ. ηλεκτρονικά). Εγγραφή νέων μελών, ή οποιαδήποτε άλλη εξυπηρέτηση.