Συνάδελφοι,όσοι προσφέρατε τις υπηρεσίες σας σε αγώνες της Ε.ΚΑ.Σ.Θ την περίοδο 01/12/2018 έως και 30/06/2019 , μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία της Ένωσης από την Τετάρτη 17/07/2019 και ώρες 10:00 - 15:00 μμ, προκειμένου να ενημερωθείτε για το ποσό των οδοιπορικών σας εξόδων και την προσκόμιση σχετικής απόδειξης.Τηλέφωνο επικοινωνίας της Ένωσης 2310953822.

Ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Ν.Θεσσαλονίκης  εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην Εθνική  Κωφών Γυναικών  για την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπάσκετ,που έγινε στο Λούμπλιν της  Πολωνίας.Μας κάνατε υπερήφανους για ακόμη μία φορά.Σας ευχαριστούμε.

Συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε (υπενθυμίζουμε) ότι σε κανένα αγώνα οποιασδήποτε διοργάνωσης (Διεθνείς, Εθνικούς, Τοπικούς, Τουρνουά, Αμαξίδια, Φιλικά κ.λ.π.), δεν επιτρέπεται να συμμετέχετε επί αμοιβή ή αφιλοκερδώς ως Κριτές, χωρίς την άδεια της ΚΕΔ/ΕΟΚ, ΚΕΔ/ΕΚΑΣΘ και του Συνδέσμου μας.

Από τις 28 Νοεμβρίου 2018 το νέο Δ.Σ έχει ως εξής:

 

 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΥΛΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
 ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΙΣΙΡΛΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
 ΤΑΜΙΑΣ :        ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
 ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΓΚΙΟΥΖΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 ΕΦΟΡΟΣ ΔΗΜ.ΣΧΕΣΕΩΝ: ΚΟΝΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 ΜΕΛΗ:
ΚΟΥΚΟΥΤΖΕΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
  ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΤΣΙΟΥΜΛΕΚΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

 

 

 

Άρχισαν τα πανεπιστημιακά πρωταθλήματα! Όσοι κριτές θέλετε μπορείτε να βοηθήσετε αφιλοκερδώς στην διεξαγωγή τους !

Σαν αμοιβή δίνεται δωρεάν η ελεύθερη είσοδος στο γυμναστήριο του Πανεπιστημίου.

Υπεύθυνος: Κούβελας Νίκος +306972095209

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ TON YΠΕΥΘΥΝO ΔΗΜ.ΣΧΕΣΕΩΝ KONTO K.

 ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ!!

Ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Ν. Θεσσαλονίκης κατόπιν συμφωνίας με την Ε.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι, ΟΛΟΙ οι κριτές για να συμμετέχουν σε αγώνες των τουρνουά τοπικών και εθνικών πρωταθλημάτων ( πλην Α1 και διεθνών ) θα πρέπει να φορούν την νέα ενδυμασία του Συνδέσμου μας. ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ!! Και όχι μπλε μπλούζες ή το μπουφάν.