Σύμφωνα με την  ανακοίνωση της Ε.ΚΑ.Σ.Θ σχετικά με την επανέναρξη των Τοπικών – ηλικιακών πρωταθλημάτων και της Ε.Ο.Κ, για τα Πανελλήνια ηλικιακά πρωταθλήματα  που θα διεξαχθούν στην Θεσσαλονίκη, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι :

Παρά τις προσπάθειες του Συνδέσμου μας εδώ και δύο μήνες, σχετικά με την γνωστοποίηση για την τήρηση των Μέτρων Υγιεινής και Ασφαλούς  συμμετοχής μας στους αγώνες, δεν λάβαμε έως σήμερα, καμία ενημέρωση (πρωτόκολλα).

Ως εκ τούτου η όποια συμμετοχή των Κριτών στους αγώνες, είναι προσωπική ευθύνη του  καθενός.

ΤΟ Δ. Σ.

Συνάδελφοι, οι προβλεπόμενες βάσει Καταστατικού Αρχαιρεσίες που ήταν για τέλη Μαΐου, αναβάλλονται λόγω των ειδικών συνθηκών (covid-19), για τέλη Σεπτεμβρίου.

 

Σας ενημερώνουμε οτι στο γραφείο του Συνδέσμου βρίσκονται οι Βεβαιώσεις Φορολογίας των αποζημιώσεων της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. του Φορολογικού έτους 2019. Μπορείτε να τις παραλάβετε κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του γραφείου: Παρασκευή 5/5, Παρασκευή 12/6 και Τετάρτη 17/6 τις ώρες 18:00 έως 20:00.

Το γραφείο του Συνδέσμου θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή έως και την 12η Ιουνίου, τις ώρες 18:00 έως 20:00 με σκοπό την εξυπηρέτηση των μελών, όπως: Συμπλήρωση και υποβολή Δηλώσεων Ενεργείας, (όσων αδυνατούν να την υποβάλουν στην Ε.Ο.Κ. ηλεκτρονικά). Εγγραφή νέων μελών, ή οποιαδήποτε άλλη εξυπηρέτηση.

Οι  εξελίξεις στο σοβαρό θέμα της δημόσιας Υγείας σε συνδυασμό με  τις διαρκώς αυξανόμενες αποφάσεις τοπικών φορέων για κλείσιμο Εθνικών και Δημοτικών γυμναστηρίων, που δημιουργούν σύγχυση σχετικά με την δυνατότητα προπονήσεων αλλά και τέλεσης αγώνων, οδηγούν την ΕΟΚ στην απόφαση να αναστείλει την διεξαγωγή όλων των Εθνικών πρωταθλημάτων που τελούν υπό την αιγίδα της, δηλαδή πλην της Basket League που διεξάγεται από τον ΕΣΑΚΕ, μέχρι νεωτέρας. 

Η κατάσταση θα εκτιμάται καθημερινά, σε επαφή και με όλους τους αρμόδιους φορείς και θα υπάρξουν καινούργιες ανακοινώσεις.

Σας γνωρίζουμε οτι το Δ.Σ. της Ένωσης, στα πλαίσια της λήψης μέτρων για περιορισμό της επέκτασης του κορονοϊού, αποφάσισε όπως αναβληθούν όλοι οι αγώνες των πρωταθλημάτων από σήμερα 11/03/2020 έως 24/03/2020.

Από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνεται ότι τα μαθήματα της Σχολής Βοηθών Διαιτητών – Κριτών θα διεξαχθούν την Τετάρτη 4, την Παρασκευή 6 και την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020, και από ώρα 18:00 μέχρι 21:00, στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης (Βαλαωρίτου 7, 4ος όροφος).

       Οι Εξετάσεις θα διεξαχθούν στον ίδιο χώρο την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και ώρα 18:00. 

Θεσσαλονίκη 26 Φεβ. 2020

Από την Ε.Ο.Κ.