Οι  εξελίξεις στο σοβαρό θέμα της δημόσιας Υγείας σε συνδυασμό με  τις διαρκώς αυξανόμενες αποφάσεις τοπικών φορέων για κλείσιμο Εθνικών και Δημοτικών γυμναστηρίων, που δημιουργούν σύγχυση σχετικά με την δυνατότητα προπονήσεων αλλά και τέλεσης αγώνων, οδηγούν την ΕΟΚ στην απόφαση να αναστείλει την διεξαγωγή όλων των Εθνικών πρωταθλημάτων που τελούν υπό την αιγίδα της, δηλαδή πλην της Basket League που διεξάγεται από τον ΕΣΑΚΕ, μέχρι νεωτέρας. 

Η κατάσταση θα εκτιμάται καθημερινά, σε επαφή και με όλους τους αρμόδιους φορείς και θα υπάρξουν καινούργιες ανακοινώσεις.

Σας γνωρίζουμε οτι το Δ.Σ. της Ένωσης, στα πλαίσια της λήψης μέτρων για περιορισμό της επέκτασης του κορονοϊού, αποφάσισε όπως αναβληθούν όλοι οι αγώνες των πρωταθλημάτων από σήμερα 11/03/2020 έως 24/03/2020.

Από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνεται ότι τα μαθήματα της Σχολής Βοηθών Διαιτητών – Κριτών θα διεξαχθούν την Τετάρτη 4, την Παρασκευή 6 και την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020, και από ώρα 18:00 μέχρι 21:00, στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης (Βαλαωρίτου 7, 4ος όροφος).

       Οι Εξετάσεις θα διεξαχθούν στον ίδιο χώρο την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και ώρα 18:00. 

Θεσσαλονίκη 26 Φεβ. 2020

Από την Ε.Ο.Κ.

Επισημαίνεται ότι η ημερομηνία παράδοσης των φωτογραφιών, θα είναι έως τέλος Μαρτίου.

Όποιοι συνάδελφοι Κριτές ενδιαφέρονται να αποκτήσουν δελτίο (καρτελάκι) ελεύθερης εισόδου σε αγώνες της Ε.Ο.Κ. (Α2 ανδρών και κάτω), θα πρέπει να παραδώσουν μία φωτογραφία τύπου ταυτότητας, οι μεν δυτικοί στον Κο Ηλιάσκο, οι δε ανατολικοί στην Κα Τσιρακίδου, οι οποίοι θα τις παραδώσουν στην Ε.Ο.Κ. για πλαστικοποίηση. Επισήμανση: Πίσω από την φωτογραφία, να είναι γραμμένο το ονοματεπώνυμο. 

Οι Κριτές που ορίζονται σε αγώνες Α1 ανδρών, πρέπει να προσέρχονται 1:30 (μιάμιση) ώρα πριν την καθορισμένη ώρα του αγώνα. 

Από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνεται  ότι στο προσεχές διάστημα θα λειτουργήσει Σχολή Βοηθών Διαιτητών – Κριτών, στη Θεσσαλονίκη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ε.Ο.Κ. (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) στα γραφεία ΑΚΤΑΙΟΥ 3-5 – Βούλγαρη τηλ: 2310 953551, και ώρες 9:00 – 14:00. και στα γραφεία της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο | Κτίριο Κ2, 2ος όροφος  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.;| Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.; 2310 953 822 – Fax : 2310 953 826