Το Δ.Σ. του Συνδέσμου και το σύνολο των μελών, εκφράζει τα  ειλικρινή του συλλυπητήρια γιά την απώλεια του εκλιπόντος Θόδωρου Μπαχάρογλου, αγαπητό φίλο του Συνδέσμου μας, αθλητικού παράγοντα, και πρώην μέλος της ΕΟΚ και ΕΚΑΣΘ. 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Δευτέρα 2/11 με σκοπό την εκτίμηση της κατάστασης που δημιουργείται στον χώρο του αθλητισμού μετά τις ανακοινώσεις των νέων μέτρων της Πολιτείας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Με βασικό δεδομένο την απαγόρευση εισόδου στα κλειστά γυμναστήρια και συνυπολογίζοντας τον περιορισμό των μετακινήσεων αλλά και τα διαρκώς αυξανόμενα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε ομάδες, αποφασίστηκε η αναστολή όλων των διοργανώσεων που τελούνται υπό την αιγίδα της ΕΟΚ, πρωταθλημάτων και κυπέλλων, μέχρι την λήξη των μέτρων αυτών.

Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Θ., μετά από πρόταση της Ε.Π., παρακολουθώντας τις εξελίξεις σχετικά με τον covid-19 και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία και ειδικότερα την υγεία αθλητών-τριών  παραγόντων και όλων των φορέων των αγώνων (Διαιτητές-Κριτές) των σωματείων της δύναμής της, αναστέλλει επ’ αόριστον τα πρωταθλήματά της, για όσο χρονικό διάστημα θα υφίστανται τα ανάλογα μέτρα.

Επισημαίνεται δε ότι, όταν με το καλό ξεπεραστεί το μεγάλο αυτό πρόβλημα για την υγεία όλων μας, η Ένωση θα μεριμνήσει ανάλογα ούτως ώστε να δοθεί χρόνος να ετοιμαστούν αγωνιστικά οι ομάδες.

Με την ελπίδα ότι όλοι θα δείξουμε την απαιτούμενη ευθύνη για την άμβλυνση και εξάλειψη της πανδημίας, ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών και μένουμε ασφαλείς.

Σας ενημερώνουμε πως οι διαπιστεύσεις των κριτών που θα ορίζονται στους αγώνες του Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2020-21, θα εκδίδονται από τις ΚΑΕ και θα είναι διαθέσιμες στα εκάστοτε γήπεδα πριν την έναρξη των εν λόγω αγώνων.

Η διαπίστευση θα έχει την μορφή day pass (ελεύθερη είσοδος ημέρας), και θα ισχύει για τον συγκεκριμένο αγώνα.

 

Ενόψει έναρξης της ιδιαίτερης για φέτος αγωνιστικής περιόδου, ο Σύνδεσμος εύχεται στα μέλη του, καλή αγωνιστική χρονιά, με υγιή συμμετοχή και τήρηση των απαιτούμενων Υγειονομικών μέτρων.

Το Δ.Σ. και το σύνολο των μελών του Συνδέσμου, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση στην Συνάδελφο Βασιλική Μπέλλου, για την  απώλεια του Πατέρα της.

Σύμφωνα με την  ανακοίνωση της Ε.ΚΑ.Σ.Θ σχετικά με την επανέναρξη των Τοπικών – ηλικιακών πρωταθλημάτων και της Ε.Ο.Κ, για τα Πανελλήνια ηλικιακά πρωταθλήματα  που θα διεξαχθούν στην Θεσσαλονίκη, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι :

Παρά τις προσπάθειες του Συνδέσμου μας εδώ και δύο μήνες, σχετικά με την γνωστοποίηση για την τήρηση των Μέτρων Υγιεινής και Ασφαλούς  συμμετοχής μας στους αγώνες, δεν λάβαμε έως σήμερα, καμία ενημέρωση (πρωτόκολλα).

Ως εκ τούτου η όποια συμμετοχή των Κριτών στους αγώνες, είναι προσωπική ευθύνη του  καθενός.

ΤΟ Δ. Σ.