Το Δ.Σ καί τα μέλη του Συνδέσμου μας,εκφράζουν στον Ηλία Ίγγλις (υπεύθυνο του γραφείου της Ε.Ο.Κ) τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον θάνατο της μητέρας του.

Αξιότιμοι Κύριοι, Κυρίες

Αφού σας ευχαριστήσουμε για τις άψογες υπηρεσίες σας στους αγώνες της Ομάδας μας, παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τα παρακάτω Μέλη σας ώστε να επικοινωνήσουν μαζί μας για τακτοποίηση εκκρεμοτήτων (στοιχεία, ΑΜΚΑ κλπ) σχετικά με τις αποζημιώσεις τους από τον ΕΣΑΚΕ. 

Οι Κριτές του τελευταίου αγώνα μας, με τη Λάρισα, επίσης, να ενημερωθούν για την παραλαβή των εργοσήμων τους, σε επικοινωνία μας. 

Παρακαλούμε να τους ενημερώσετε σχετικά. 

Υπεύθυνος επικοινωνίας ο υπεύθυνος του Γρ.Τύπου Κώστας Κούσης, στο τηλέφωνο 6937216750, απογευματινές ώρες ή σε αυτό το email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). 

1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΟΚ 23/10

Α΄ ΚΡΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

Β΄ ΚΡΙΤΗΣ ΣΑΚΑΛΗΣ

Γ΄ ΚΡΙΤΗΣ ΚΟΝΤΟΣ

Δ΄ ΚΡΙΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ.

3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ 18/11

Α΄ ΚΡΙΤΗΣ ΚΑΤΣΗΣ

Β΄ ΚΡΙΤΗΣ ΜΠΙΣΚΙΟΓΛΟΥ

Γ΄ ΚΡΙΤΗΣ ΣΚΑΛΙΣΤΗΣ

Δ΄ ΚΡΙΤΗΣ ΧΑΤΖΕΛΗΣ

5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 22/11

Α΄ ΚΡΙΤΗΣ ΔΑΟΥΛΤΖΗΣ

Β΄ ΚΡΙΤΗΣ ΤΑΣΙΩΝΑ

Γ΄ ΚΡΙΤΗΣ ΓΡΟΥΤΑ

Δ΄ ΚΡΙΤΗΣ ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ

7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΕΚ 12/12

Α΄ ΚΡΙΤΗΣ ΝΤΑΓΚΑΣ

Β΄ ΚΡΙΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ.

Γ΄ ΚΡΙΤΗΣ ΠΡΟΕΣΤΟΥ

Δ΄ ΚΡΙΤΗΣ ΣΑΚΑΛΗΣ

8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΛΑΥΡΙΟ 19/12

Α΄ ΚΡΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Β΄ ΚΡΙΤΗΣ ΓΟΥΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ

Γ΄ ΚΡΙΤΗΣ ΒΟΥΛΩΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Δ΄ ΚΡΙΤΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ

Σας ευχαριστούμε και παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση

Για την ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ

Κώστας Κούσης

6937216750

10Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΛΑΡΙΣΑ 2/1/2021

Α΄ ΚΡΙΤΗΣ ΧΑΤΖΕΛΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

Β΄ ΚΡΙΤΗΣ ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γ΄ ΚΡΙΤΗΣ ΠΙΣΚΙΟΥΛΗΣ ΗΛΙΑΣ

Δ΄ ΚΡΙΤΗΣ ΔΑΟΥΛΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 

Όσοι συνάδελφοι ορίζονται στούς αγώνες της κατηγορίας Α1 ανδρών, δηλαδή στα γήπεδα ΑΡΗ - ΗΡΑΚΛΗ - ΠΑΟΚ, ως βοηθοί σημειωτή, παρακαλούνται να ελέγχουν τους ατομικούς πόντους, ώστε να συμφωνούν με το Φύλλο Αγώνα. Σε επικοινωνία που είχε ο Διευθυντής γραφείου της Ε.Σ.Α.Κ.Ε. Κύριος Κονδύλης Γεώργιος με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, εξέφρασε κάποιες παρατηρήσεις σε ότι αφορά στη χρέωση των ατομικών πόντων στο γήπεδο του ΗΡΑΚΛΗ (ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ).

Καλό θα είναι, η επιβεβαίωση (διασταύρωση) των ατομικών πόντων, να γίνεται στην ανάπαυλα, και στο τέλος του αγώνα.

Γιά το θέμα αυτό, ενημερώσαμε και τον υπεύθυνο ορισμών, τον Κύριο Μελεζιάδη.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου και το σύνολο των μελών, εκφράζει τα  ειλικρινή του συλλυπητήρια γιά την απώλεια του εκλιπόντος Θόδωρου Μπαχάρογλου, αγαπητό φίλο του Συνδέσμου μας, αθλητικού παράγοντα, και πρώην μέλος της ΕΟΚ και ΕΚΑΣΘ. 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Δευτέρα 2/11 με σκοπό την εκτίμηση της κατάστασης που δημιουργείται στον χώρο του αθλητισμού μετά τις ανακοινώσεις των νέων μέτρων της Πολιτείας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Με βασικό δεδομένο την απαγόρευση εισόδου στα κλειστά γυμναστήρια και συνυπολογίζοντας τον περιορισμό των μετακινήσεων αλλά και τα διαρκώς αυξανόμενα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε ομάδες, αποφασίστηκε η αναστολή όλων των διοργανώσεων που τελούνται υπό την αιγίδα της ΕΟΚ, πρωταθλημάτων και κυπέλλων, μέχρι την λήξη των μέτρων αυτών.

Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Θ., μετά από πρόταση της Ε.Π., παρακολουθώντας τις εξελίξεις σχετικά με τον covid-19 και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία και ειδικότερα την υγεία αθλητών-τριών  παραγόντων και όλων των φορέων των αγώνων (Διαιτητές-Κριτές) των σωματείων της δύναμής της, αναστέλλει επ’ αόριστον τα πρωταθλήματά της, για όσο χρονικό διάστημα θα υφίστανται τα ανάλογα μέτρα.

Επισημαίνεται δε ότι, όταν με το καλό ξεπεραστεί το μεγάλο αυτό πρόβλημα για την υγεία όλων μας, η Ένωση θα μεριμνήσει ανάλογα ούτως ώστε να δοθεί χρόνος να ετοιμαστούν αγωνιστικά οι ομάδες.

Με την ελπίδα ότι όλοι θα δείξουμε την απαιτούμενη ευθύνη για την άμβλυνση και εξάλειψη της πανδημίας, ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών και μένουμε ασφαλείς.

Σας ενημερώνουμε πως οι διαπιστεύσεις των κριτών που θα ορίζονται στους αγώνες του Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2020-21, θα εκδίδονται από τις ΚΑΕ και θα είναι διαθέσιμες στα εκάστοτε γήπεδα πριν την έναρξη των εν λόγω αγώνων.

Η διαπίστευση θα έχει την μορφή day pass (ελεύθερη είσοδος ημέρας), και θα ισχύει για τον συγκεκριμένο αγώνα.