Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Ν.Θεσσαλονίκης (Σ.Κ.Κ.Θ) σας προσκαλούν στην εορταστική εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας,που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 11:00 στο Cafe Bar-Restaurant Remvi,Κανάρη 2 στην Ν.Κρήνη Θεσσαλονίκης.τηλ.2310-433100.Ελπίζουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Με τις καλύτερες ευχές για τη νέα χρονιά.

Συνάδελφοι!

Σας ενημερώνουμε ότι, ο πατέρας της Ελένης Διβόλη που είναι Διαιτητής του Σ.Δ.Κ.Θ., μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα, νοσηλεύεται εδώ και 3 μήνες στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και ήτανε στην εντατική σε καταστολή 1,5 μήνα. Γιά την αποκατάσταση της υγείας του επιβάλεται να μεταβεί σε Κέντρο Αποκατάστασης όπου απαιτείται μεγάλο κόστος. Παρακαλείσθε αν μπορείτε να συνδράμετε οικονομικώς.

Αριθμός Λογαριασμού τράπεζας Πειραιώς: IBAN: GR17 0172 2300 0052 3008 5356 210 Διβόλη Ελένη του Χρήστου.

Από τις 28 Νοεμβρίου 2018 το νέο Δ.Σ έχει ως εξής:

 

 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΥΛΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
 ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΙΣΙΡΛΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
 ΤΑΜΙΑΣ :        ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
 ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΓΚΙΟΥΖΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 ΕΦΟΡΟΣ ΔΗΜ.ΣΧΕΣΕΩΝ: ΚΟΝΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 ΜΕΛΗ:
ΚΟΥΚΟΥΤΖΕΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
  ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΤΣΙΟΥΜΛΕΚΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

 

 

 

Άρχισαν τα πανεπιστημιακά πρωταθλήματα! Όσοι κριτές θέλετε μπορείτε να βοηθήσετε αφιλοκερδώς στην διεξαγωγή τους !

Σαν αμοιβή δίνεται δωρεάν η ελεύθερη είσοδος στο γυμναστήριο του Πανεπιστημίου.

Υπεύθυνος: Κούβελας Νίκος +306972095209

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ TON YΠΕΥΘΥΝO ΔΗΜ.ΣΧΕΣΕΩΝ KONTO K.

 ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ!!

Ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Ν. Θεσσαλονίκης κατόπιν συμφωνίας με την Ε.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι, ΟΛΟΙ οι κριτές για να συμμετέχουν σε αγώνες των τουρνουά τοπικών και εθνικών πρωταθλημάτων ( πλην Α1 και διεθνών ) θα πρέπει να φορούν την νέα ενδυμασία του Συνδέσμου μας. ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ!! Και όχι μπλε μπλούζες ή το μπουφάν.

Συνάδελφοι συναδέλφισσες,όσοι και όσες θέλουν να προμηθευτούν γραβάτα ή φουλάρι για τους αγώνες Α1 ανδρών,μπορούν να περάσουν απο τον Σύνδεσμο τις μέρες και τις ώρες που λειτουργεί το γραφείο.

Συνάδελφοι, σας ανακοινώνουμε ότι αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της Ε.ΚΑ.Σ.Θ σήμερα Τετάρτη 09/01/2019 λόγω της κακοκαιρίας,