Ανακοινώσεις

Ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Ν. Θεσσαλονίκης, καλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση, την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:00 στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 7, 4ος όροφος.
Η αλλαγή μέρας γίνεται λόγω της πραγματοποίησης συλλαλητηρίων για την Μακεδονία.

Το Δ.Σ

Ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Ν. Θεσσαλονίκης και όλα τα μέλη του, εκφράζουν την  θλίψη , για την απώλεια του Αναστάσιου Μούστου.

Διερμηνεύοντας τα αισθήματα των συναδέλφων μας, εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του.

Και ευχόμαστε να έχουν την εξ΄ύψους παρηγοριά και δύναμη να αντέξουν το βάρος της απώλειας.

Untitled

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Ν. Θεσσαλονίκης, αφού ενημερώθηκε από την έγγραφη καταγγελία του μέλους μας Κριτή Γεωργίου Λιούτσια, για τα συμβάντα του αγώνα του Ε.Κ.Θ. μεταξύ των ομάδων MAZARS – OLKOS, τη Κυριακή 29/05/2018, στο γήπεδο Πυλαίας, αποφάσισε στη συνεδρίαση της Πέμπτης 03/05/2018 τα εξής: 

1. Αρνείται να συμμετάσχει διά παντός σε αγώνες της συγκεκριμένης ομάδας «ΟΛΚΟΣ», μη διαθέτοντας Κριτές του Συνδέσμου.

2. Αρνείται να συμμετάσχει σε οποιοδήποτε αγώνα άλλου πρωταθλήματος που συμμετέχει αυτή η ομάδα με το ίδιο ή διαφορετικό όνομα.

3. Εάν διαπιστωθεί ότι οι εν λόγω δύο «αθλητές», Νο 08 (οκτώ) και Νο 12 (Δώδεκα), συμμετέχουν σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα με οποιαδήποτε ομάδα, η Γραμματεία εκείνου του αγώνα, θα αρνηθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της.

ΤΟ Δ.Σ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου, εκφράζουν τα βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήρια προς τον Πρόεδρο του Συνδέσμου  Κούλλια Γεώργιο, για το θάνατο της μητέρας του.

Easter

   

Το Δ.Σ. εύχεται σε όλα τα μέλη του συνδέσμου

                και στους φίλους του

 

    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ &

             ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

 

Ο Σύνδεσμος Κριτών καλαθοσφαίρισης Ν.Θεσσαλονίκης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του για τον θάνατο του επίτημου Προέδρου της Ε.Ο.Κ. Μιχάλη Βιτζηλαίου, ο όποιος υπήρξε μια σημαντική προσωπικότητα στο κόσμο του μπάσκετ.